2014年1月3日星期五

Vesebetegség diétás megfontolások

Tudtad ? Ahogy vesebetegek , élő étrendben is szüksége van némi figyelmet , és a megfelelő táplálkozás a helyreállítása a betegség jó segítség. Tehát pontosan hogyan diéta? Hogy jöjjön , és nézd meg a behozatalt követően .
Először is , hogy sok vitamin, különösen a C-vitamin , mert a krónikus vesegyulladás lehet vérszegénység , C-vitamin növelheti a vas felszívódását , ezért kell enni paradicsomot , zöld leveles zöldségek, friss datolya, görögdinnye , Xinlimei retek , uborka , dinnye , narancs, kiwi és a természetes gyümölcslevek és más élelmiszerek .
Másodszor , a rossz étvágy hozzá a C-vitamin készítmények , eközben kellene a B-vitamin és a folsav - gazdag élelmiszerek , mint például az állati belsőségek , a zöld leveles zöldségek és más élelmiszerek , segít a helyes vérszegénység. Hyperkalaemia amikor enni magas kálium- ételek, gyümölcsök és zöldségek gondosan kell kiválasztani . Krónikus nephritis beteg ne egyen cukrot italok és fűszeres ételeket . Three fehérje ellátás . Diétás krónikus vesegyulladás , fehérje bevitel megfelelően kell meghatározni , hogy milyen fokú vesekárosodás , ha hosszabb ideig , vesekárosodás nem komoly, a fehérje az étel nem szigorúan korlátozott , de nem több , mint 1 testsúly kilogrammonként naponta gramm magas minőségű fehérjét elérni több mint 50%.
Negyedszer , mert néhány betegnél korlátozza a fehérje , amely az energiát a szénhidrátok és zsírok , mint a fő forrása az energiaellátás , a munkaerő- intenzitása is .

Ha jobban érdekli a diéta vesebetegség , kérheti, hogy nézd meg a Phoenix kínai orvoslás , vagy mehetsz a rendszeres kórházi szüksége orvosi segítséget , akkor kapsz több szakmai segítséget.

没有评论:

发表评论

web