2014年1月3日星期五

Nephrosis szindróma napi ellátás rend

Nephrosis szindróma , a kezelés a betegség nem csupán a nagyobb , vagy támaszkodnak természetvédelmi , ha a beteg jobb ellátást, akkor a hasznosítás a betegség nem kis segítséget ebben a szerepben , és hogyan kell gondozni ? Vessen egy pillantást az alábbi bevezetését .
Először is, a megfelelő mozgást tud
Ha a beteg a megfelelő sport nagyon hasznos , hogy a fellendülés a betegség . Mint a séta, a tai chi , qigong , stb Meg kell jegyezni, edzésidő , a reggel és este megfelelő , vagy nem gyakorolhatja délben , amikor a nap erős. Bár az úszás egy jó projekt nyári sport, hanem azért, mert az úszás igényel nagy mennyiségű energiát , az egészség és az úszás helyszíne nem lehet garantálni , akkor ajánlott a nephrosis-szindrómás betegeknél nem úszik .
Másodszor, a megfelelő megélhetés megállapodások
Forró nyári időjárás , napfény hosszú ideig. Nephrosis szindróma, meg kell felelnie a változásokat az időjárás , hogy dolgozzanak ki jó szokásokhoz . Körülbelül 01:00 leszünk képesek , hogy gondoskodjon a ebédszünet körülbelül fél órát , így biztosítják, hogy a fizikai , annak érdekében, hogy élénkítik .
Harmadszor, a diétát kell Fesztivál , ésszerűnek
Bár több élelmiszert , de nephrosis szindróma diétát kell szigorúan érvényesítsék a szabályokat , nem szabad enni , hogy ne növeljük a terheket a vesére. Bár mint a görögdinnye vízhajtó duzzanat , meleg nyári melegben , de az élelmiszer is gyakori vizelés túlzott terhet ró a vesére , ráadásul görögdinnye cukor halmozódott fel a szervezetben a potenciális válság is betegség.

Hogyan törődik nephrosis-szindrómás betegeknél kell , ebben az időben látni fogjuk a bemutató , hogy nem teljesen világos , remélem, a barátaim hamarosan beteg rehabilitációja akár egészséges életet.

没有评论:

发表评论

web