2014年4月27日星期日

Okai veseelégtelenségben szenvedő betegeknél a vérszegénység , mi ?

Veseelégtelenségben szenvedő betegeknél gyakran vérszegénység , fáradtság és egyéb tünetek , akkor az oka a vérszegénység veseelégtelenségben , hogy mit termel ?
1. eritropoetin csökkenés oka elsősorban a glomeruláris eritropoetin közel gömb alakú sejtek , velő kötőszöveti sejtek . Amikor a veseelégtelenség, a vesék által termelt eritropoetin mellett a károsodás helyén , annál alacsonyabb az oxigén hemoglobin affinitása , ami a generációs eritropoetin jelentősen csökken.
2 , mivel a beteg diéta ellenőrzés alatt, a vér hiánya nyersanyagok, ami csökkent szintézisének vörös vérsejtek.
3 , arra kéri az új generációs vörös vérsejtek az a hormon, eritropoietin csökkent szintézisét vörösvérsejtek a csontvelőben , ami a vérszegénység.
4 , laboratóriumi vizsgálatok , vérvizsgálatok ismételt is oka a vérszegénység .

Ennél a kezelést kell aktívan irányítani további romlását veseműködés, beadhatók orálisan gut sorban méreg : rebarbara szóda tabletták, granulátumok és más gyógyszerek Shenshuaining ; korrekciója anémia szükség plusz az eredeti gyógyszer alapján a B12-vitamin, folsav és egyéb gyógyszerek. Ezen felül , az étrend figyelmet kell fordítania az alacsony só- , alacsony zsírtartalmú, alacsony káliumszint, magas minőségű, alacsony fehérjetartalmú diéta alapja .

没有评论:

发表评论

web